اين سايت اطلاعات خوبي داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
اين سايت اطلاعات خوبي داره
شاید تنها نکته ای که باید به این اموزش اضافه بشه نحوه نوشتن دستور باشه که شاید به صورت واضح توضیح داده نشده شما می بایستی این دستور رو تایپ کنید-
nvflash -4 - 5 -6 biosname.bin
باشه که شما کافیست دستور بالا رو تایپ کنید و کلید اینتر رو بزنید البته به جای Bios name شما می بایست اسم فایل بایوس رو وارد کنید
موفق و پیروز باشید
سلام
من هر کار می کنم گرافیک 2 تا گرافیک های 460 ام sli نمیشه یعنی میشه ولی هیچ فریمی اضافه نمیشه (در gpu-z مینویسه شده) این هم تاپیکش:
خب من درایو رو که عوض کردم درست نشد تنظیمات دیگه ای هم ندیدم
تنها چیزی به زهنم رسید این بود که قبلا بایوس کارت اولی رو فلش کرده بودم شاید مال اون باشه (البته من فقط ولتاژ رو تغییر داده بودم)
گفتم کارت اول رو به حالت اولش بر گردونم و با nvflash بوت شدم ولی هر کار می کردم بایوس فلش میشد اما نمی پرسید روی کدوم کارت فلش بشه (قبلا این مشکلو نداشتم شاید به خاطر این بوده که دو تا کارت با هم وصل بودن و همین طور کابل بریج) بعد گفتم که خب بایوس رو پاک می کنم بعد یریزم بهتره کد :
nvflash --eraseeeprom
رو وارد کردم بعد پرسید کدوم کارت و زده بود 0 و 1 که کارت اولی 0 بود منم زدم و پاک شد و بعد هم رفتم سراغ فلش کردن بعد فلش نمیشد گفتم شاید باید اون یکی کارت هم پاک بشه اون رو هم با همون کدی که بالا نوشتم پاک کردم ولی باز هم امتحان کردم و فلش نشد و می دانستم اگه خاموش کنم دیگه روشن نمیشه هر کدی زدم قبول نمیکرد گفتم ولش خاموش می کنم بعد به صورت تکی یکی از این کارت ها رو میزارم با یک گرافیک دیگه (8400) بوت میشم و بعد این کار رو می کنم و اینطوری sli هم نیست که مشکل داشته باشه اما بازم فلش نمیشه اروری هم که میده اینه : (برای 460 )
warning:eeprom is erased , must update this specific adapter with a specific image using --index and / or --fwindex
برای 8400 هم میگه این فایل مال این کارت نیست آخرشم میشه :
no matxhes found
کدهایی که من امتحان کردم:
nvflash -4 -5 -6 n.rom
nvflash -5 -6 n.rom
nvflash n.rom
یک کد هم یادمه بود برای اینکه اگه کارت با فایل رو فک می کنه یکی نیست بازم فلش کنه اما یادم نیست چی بود
جواب بدید ممنون میشم الان هیچ کدوم از کارت ها بالا نمیان با 8400 بوت میشم
با سپاس
بازم سلام
درست شد
مشکل قفل شدن eeprom بود که نمیشد روش چیزی بنویسم
به هر حال ممنون
دوست عزیز شرکت EVGA یک برنامه ارائه کرده که باعث افزایش پرفورمنس در SLI میشه شاید نرم افزار رو نصب کنید بتونید حتی از حالت SLI کارایی بهتر و بیشتری بگیریدنقل قول:
موفق باشید
سلام
ممنون اما ...
منظور من بایوس فلش کردن درست شد نه sli
من هنوز sli دو تا کارتم با یک کارت هیچ فرقی نمی کنه نه در 3dmark و نه در فریم بازی ها
منظورم اینه چه 1 کارت بزارم روی یک سیستم و چه دو تا بزارم و sli با هم هیچ فرقی نمی کنند
همچنان منتظر راهنمایی دوستان
با سپاس
با عرض سلامنقل قول:
در ادامه صحبت های این دوست عزیز بگم که این تغییر بایوس ممکن باعث پریدن بایوس اصلی بشه. احتمالا بعضی هاتون امتحان کردید وهمچین مشکلی براتون پیش اومده.واما راه حل
اول بگم که این مشکل برای خود من پیش اومد و من از کارت گرافیک 7770 استفاده میکنم.دقت کنید که برای این کار باید کارتتون سالم باشه و فقط مشکل پاک شدن بایوس باشه که در این صورت به احتمال زیاد گرافیک تصویر نمیده.
دوستان توجه کنید که اگر نظر شخصی من رو می خواهید کلا از این کار صرف نظر کنید و به همون overclock نرم افزاری بسنده کنید . اما اگر ا ین مشکل براتون پیش اومد توضیحات زیر ممکنه بدردتون بخوره.
اول اینکه کارتی رو که بایوسش پاک یا خراب شده روکلا از مین بورد جدا کنید.اگر مین بوردتون گرافیک آنبرد داره از اون میتونید استفاده کنید که من ازاین روش استفاده کردم.اما اگه گرافیک انبرد ندارید می تونید با یه گرافیک دیگه سیستم رو بالا بیارید.وقتی سیستم بالا اومد ومطمئن شدید که سیستم مشکل دیگه ای نداره
سیستم رو ری استارت کنید.وقتی سیستم در حال بالا اومدن بود کلید DELET رو چند مرتبه بزنید تا وارد تنظیمات مادربرد بشید.تو این مرحله باید گرافیک اصلی رو گرافیک آنبرد قرار بدید این کار رو میتونید با استفاده از توضیحات دفترچه مادربرد انجام بدید.بعد از این کار واطمینان از این که سسیتم با این حالت بالا اومد سیستم رو خاموش کنید. حالا دکمه پاور رو هم خاموش کنید.حالا کارت معیوب رو توی اسلاتش قرار بدبد.سیستم رو روشن کنید حالا روی my computer کلیک راست کنید manage رو انتخاب کنید و بعد device manager رو حالا باید توی قسمت display adapter اسم کارتتون یا یک device که درست نصب نیست رو مشاهده کنید. حالا سعی کنی درایور کارت رو روش نصب کنید.من تو محیط safe mode این کار رو انجام دادم.حالا بهتره که یک بار سیستم رو ری استارت کنید. بذارید سیستم به صورت عادی بالا بیاد.وقتی وارد محیط ویندوز شدید برنامه ati win flash رو نصب کنید .حالا بایوس اصلی کارت رو داخل برنامه load کنید و بعد دکمه program رو بزنید.تبریک میگم با این کار به احتمال 99% کارتتون به حالت اول برمیگرده.تو بایوس مادربرد اولویت کارت گرافیک رو دوباره عوض کنید وروی حالت پیش فرض بزارید.حالا سیستم رو ری استارت کنید وکابل مانیتور رو به گرافیکتون وصل کنید.
توجه:باز هم توصیه اکید ودوستانه میکنم که اگه تو این کار آماتور هستید ویا تجربه کمی دارید از خیراین قضیه بگذرید.در ضمن توجه داشته باشید که بایوسی که داخل کارت میریزید دقیقا وحتما مربوط به خود کارت گرافیک مربوطه باشه .
در ضمن اینجا من نحوه قرار دادن گرافیک آنبرد به عنوان گرافیک اصلی رو برای مین برد خودم که مدل asus m4a785t-m هست رو قرار میدم.
1-سیستم رو restart کنید
2-در هنگام بالا آمدن سیستم کلید delet را چند مرتبه فشار بدید.
3-تو این محیط وارد زبانه advance بشید.
4-حالا گزینه chipset رو انتخاب کنید.
5-تو بخش internal graphic گزینه ای که با igfx شروع میشه رو انتخاب کنید.
6-تنظیمات رو save کنید وسیستم رو ریبوت کنید.
25/1/1392
سلام من کارت گرافیکم :NVIDIA GeForce 210
Graphics Processor Properties
Video Adapter nVIDIA GeForce 210
BIOS Version 70.18.66.00
BIOS Date 10/19/2010
GPU Code Name GT218
PCI Device 10DE-0A65 / 0000-0000 (Rev B1)
Transistors 260 million
Process Technology 40 nm
Die Size 57 mm2
Bus Type PCI Express 2.0 x16 @ 1.1 x16
Memory Size 1 GB
GPU Clock (Geometric Domain) 405 MHz (original: 589 MHz)
GPU Clock (Shader Domain) 810 MHz (original: 1402 MHz)
RAMDAC Clock 400 MHz
Pixel Pipelines 4
Texture Mapping Units 8
Unified Shaders 16 (v4.1)
DirectX Hardware Support DirectX v10.1
Memory Bus Properties
Bus Type DDR2
Bus Width 64-bit
Real Clock 324 MHz (DDR) (original: 333 MHz)
Effective Clock 648 MHz
Bandwidth 5184 MB/s
Architecture
Architecture nVIDIA Tesla
Streaming Multiprocessors (SM) 2
L1 Texture Cache 24 KB per multiprocessor
Local Data Share 16 KB
Theoretical Peak Performance
Pixel Fillrate 1620 MPixel/s @ 405 MHz
Texel Fillrate 3240 MTexel/s @ 405 MHz
Single-Precision FLOPS 25.9 GFLOPS @ 810 MHz
24-bit Integer IOPS 25.9 GIOPS @ 810 MHz
32-bit Integer IOPS 5.2 GIOPS @ 810 MHz
Utilization
GPU 32%
Memory Controller 30%
Video Engine 0%
Dedicated Memory 223 MB
Dynamic Memory 62 MB
nVIDIA ForceWare Clocks
Standard 2D GPU: 135 MHz, Shader: 270 MHz, Memory: 135 MHz
Low-Power 3D GPU: 405 MHz, Shader: 810 MHz, Memory: 324 MHz
Performance 3D GPU: 589 MHz, Shader: 1402 MHz, Memory: 333 MHz
مشکل من این است که می خوام دایرکس 10 رو به 11 تبدل کنم
یکی از دوستام این کار رو انجام داده و جوابم داده حالا من می خوام این کار رو انجام بدم اطفا منو راهنمایی کنید
سلام عزیز کجایی فدات شم من هم چنین مشکلی دارم قربونت برم کمک کن این کارت منم درس شه من اول با nvflash --save n.rom یه بک آپ گرفتم بعدش بایوس جدیدو دادم به خوردش زد successful شد آقا منم ریست کردم چشمت روز بعد نبینه تصویر سیاه میمونه تو ویندوز هم دیگه کارت رو اصلا نمیشناسه nvflash --list هم میزنم میگه no nvidia drive found چی کار کنم ؟نقل قول:
امین جان یه فلش بوت ویندوز 98 بساز و توی محیط داس یه تست بزننقل قول:
اگر اونجا هم به نتیجه نرسیدی باید ایپرام گرافیک از روش برداشته بشه و با دستگاه پروگرامر ردیف بشه